Арт-ярмарок “Рукотворне життя”

«Рукотворне життя» – це проект спрямований на об’єднання, плідну творчу співпрацю і створення справжніх свят душі для всіх, хто небайдужий до мистецтва ручної роботи в будь-якому його прояві! Його мета – популяризація творчості майстрів ручної роботи, обмін досвідом та співпрацю з партнерами з різних регіонів нашої країни.

Перший арт-ярмарок циклу ми назвали “Рукотворна життя. Червоне”.
Червоний – це колір любові і нестримної пристрасті, колір крові, яка так швидко прокачується серцевим м’язом, коли дивишся в улюблені очі, колір найкрасивіших троянд і найніжніших губ, і, звичайно ж, червоний – це колір, в який перетворюється світ в День Святого Валентина! Наш перший ярмарок присвячений темі кохання і закоханості, пристрасті і ніжності, творіння і краси відносин між чоловіком і жінкою, адже любов – це енергія творіння, яка є в тій чи іншій мірі в кожному сантиметрі простору.

У програмі арт-ярмарку:

  • Дружня атмосфера і різноманітні авторські вироби ручної роботи.
  • Різні тематичні майстер-класи.
  • Конкурс малюнків і виробів від юних талантів «Любов – це …». Конкурс пройде у два етапи. 1 етап – інтернет голосування. Фото дитячих робіт, надісланих на інтернет-адресу [email protected] з 1 по 9 лютого будуть викладені «в контакті», де їх зможе оцінити кожен бажаючий. Роботи, які набрали найбільше число “лайк” (мені подобається), будуть представлені на ярмарку і зможуть взяти участь у відкритому голосуванні серед відвідувачів і учасників ярмарку. Переможців чекають призи!
  • На виставці буде працювати фотограф. Всі охочі (як відвідувачі, так і учасники) зможуть сфотографуватися на пам’ять БЕЗКОШТОВНО!
  • Святкову атмосферу романтичного середньовіччя створять костюмовані герої, (з ними теж можна буде фотографуватися).
  • А ще лотерея і розіграш призів.

Ярмарок пройде 11-12 лютого 2012 року
У холі діорами “Битва за Дніпро” (просп. К. Маркса, 16)
Час роботи: з 11:00 до 18:00
Довідки за телефоном: 097-793-20-65
Офіційний сайт