Дипломування в будинку – музеї Д.І. Яворницького

28 січня 2009 р. о 15 годині в меморіальному будинку-музеї Д.І. Яворницького відбудеться театралізований захід “У злеті творчості і легенди”. Саме тут, у будинку видатного діяча культури, побажали продемонструвати свою майстерність випускники Дніпропетровського училища культури.
Будинок Яворницького завжди був осередком місцевого культурного життя. За життя господаря його гостями були відомі діячі мистецтва: співці, театрали, художники… Серед друзів бували в цієї оселі і класики українського театру на чолі із Марком Лукичем Кропивницьким. І сьогодні дім повен гостей – тих, хто любить українську культуру.
Для них зробить виступ цілий колектив музикантів, співців та акторів, які підготували екскурс в історію нашого народу, що супроводжується співами, танцями і, звичайно ж, грою на народних музичних інструментах.
Концерт, який підготували молоді таланти, одночасно є їх дипломною роботою. Таке дипломування випускників Дніпропетровського училища культури відбувається в будинку-музеї Дмитра Яворницького ВПЕРШЕ! І є відкритим! Тому кожен бажаючий має змогу відвідати концерт і оцінити творчість молодих виконавців. Адже завдяки такій талановитій молоді продовжує жити українська культура.